ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
آش رشته با آب گوجه فرنگی | آموزش آشپزی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز رنده شده یک فنجان
پیاز داغ یک فنجان
سبزی آش شامل: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یک کیلو
رشته آشی 350 گرم
آرد 2 قاشق سوپخوری
حبوبات ( نخود، لوبیاچیتی و عدس) از هر کدام یک فنجان
گوجه فرنگی 3 کیلو
سیر داغ و نعناع داغ 2 تا 3 قاشق سوپخوری
سرکه به مقدار دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه به قدرلازم
طرزتهیه:
حبوبات را که قبلاً شسته و خیس کرده اید بگذارید بپزد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و گوشت را به شکل کوفته ریزه درست کنید و با پیاز داغ به حبوبات در حال پخت اضافه کنید. سپس سبزی شسته شده و خرد شده را هم اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را پس از شستن از وسط نصف کرده، هسته آنها را بگیرید و در صافی بریزید. بعد گوجه فرنگی ها را رنده کرده و پوست آن را کنار بگذارید . گوجه فرنگی رنده شده را با آرد مخلوط کرده و به حبوبات پخته شده اضافه کنید. رشته را هم بریزید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. سعی کنید آش را به ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشده و آش ته نگیرد. پس از آماده شدن آش آن را در ظرف بزرگی ریخته و سطح آن را با سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید. موقع سرو آش می توانید آن را با کمی سرکه میل کنید که خوشمزه تر می شود.