ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
خورشت مرغ ترش مازندرانی | آموزش آشپزی
مواد لازم:
یک عدد مرغ متوسط
یک کیلو سبزی شامل (جعفری- تره- کمی شنبلیله- گشنیز و نعنا)
یک دوم فنجان لوبیا سفید
2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
دو سوم فنجان آبلیمو یا آب نارنج
یک دوم فنجان مغز گردوی چرخ شده
4-3 حبه سیر
به قدردلخواه نمک و فلفل
به قدر کافی روغن
طرز تهیه:
مرغ را چند تکه کرده و آن را همراه پیاز کمی سرخ می کنیم. سبزی خرد شده را کمی سرخ کرده و گردو را به آن اضافه می کنیم. بعد از کمی تفت دادن آن را به مرغ اضافه کرده و می گذاریم با 2 لیوان آب ، نمک و فلفل بپزد. سپس لوبیای پخته شده ، آبلیمو یا آب نارنج ، سیر را به خورش اضافه کرده و صبر می کنیم تا جا بیفتد و تقریباً کم آب شود. پس از آماده شدن خورش، آن را در ظرف کشیده و یک یا دو قاشق زرشک شسته شده را با کمی روغن تفت می دهیم و برای تزیین خورش، روی آن می ریزیم.
یادآوری:
1- سبزی های خورش مرغ ترش را طوری انتخاب کنید که مقدار جعفری بیشتر از تره و مقدار تره بیشتر از گشنیز باشد. مقدار نعنا کم باشد. نعنا هم باعث معطرشدن خورش می شود و هم ضد نفخ می باشد.
در ضمن سرخ کردن زیاد سبزی باعث تلخی خورش شده و عطر، طعم و ویتامین آن را هم از بین می برد.
2- موقع خرد کردن سبزی همیشه بگذارید آب سبزی کاملاً خشک شود تا به راحتی بتوانید آن را خرد کنید.
3- اگر دوست داشته باشید می توانید یک فنجان آب انار تازه نیز در هنگام پخت خورش به آن اضافه کنید.
منبع:دنیای اس ام اس wWw.Bia2sMs.orG