کتاب & تفریحی & سرگرمی

کتاب ؛ دانلود کتاب ؛ جزوه ؛ مقاله ؛ داستان و رمان ؛ آموزشی ؛ اس ام اس و عکس....

کتاب & تفریحی & سرگرمی

کتاب ؛ دانلود کتاب ؛ جزوه ؛ مقاله ؛ داستان و رمان ؛ آموزشی ؛ اس ام اس و عکس....

خورشت مرغ ترش مازندرانی | آموزش آشپزی

خورشت مرغ ترش مازندرانی | آموزش آشپزی 

مواد لازم:

 یک عدد                    مرغ متوسط
یک کیلو                     سبزی شامل (جعفری- تره- کمی شنبلیله- گشنیز و نعنا)
یک دوم فنجان             لوبیا سفید
2 قاشق سوپخوری      پیاز سرخ شده
دو سوم فنجان            آبلیمو یا آب نارنج
یک دوم فنجان             مغز گردوی چرخ شده
4-3 حبه                     سیر
به قدردلخواه               نمک و فلفل
به قدر کافی                روغن

طرز تهیه:

مرغ را چند تکه کرده و آن را همراه پیاز کمی سرخ می کنیم. سبزی خرد شده را کمی سرخ کرده و گردو را به آن اضافه می کنیم. بعد از کمی تفت دادن آن را به مرغ اضافه کرده و می گذاریم با 2 لیوان آب ، نمک و فلفل بپزد. سپس لوبیای پخته شده ، آبلیمو یا آب نارنج ، سیر را به خورش اضافه کرده و صبر می کنیم تا جا بیفتد و تقریباً کم آب شود. پس از آماده شدن خورش، آن را در ظرف کشیده و یک یا دو قاشق زرشک شسته شده را با کمی روغن تفت می دهیم و برای تزیین خورش، روی آن می ریزیم.

یادآوری:

1- سبزی های خورش مرغ ترش را طوری انتخاب کنید که مقدار جعفری بیشتر از تره و مقدار تره بیشتر از گشنیز باشد. مقدار نعنا کم باشد. نعنا هم باعث معطرشدن خورش می شود و هم ضد نفخ می باشد.
 در ضمن سرخ کردن زیاد سبزی باعث تلخی خورش شده و عطر، طعم و  ویتامین آن را هم از بین می برد.
2- موقع خرد کردن سبزی همیشه بگذارید آب سبزی کاملاً خشک شود تا به راحتی بتوانید آن را خرد کنید.
3- اگر دوست داشته باشید می توانید یک فنجان آب انار تازه نیز در هنگام پخت خورش به آن اضافه کنید. 

 

 

منبع:دنیای اس ام اس  wWw.Bia2sMs.orG

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد