ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
خوراک جگر مرغ | آموزش آشپزی
مواد لازم برای یک نفر :
100 گرم جگر خرد شده مرغ
یک عدد هویج رنده شده
یک عدد پیاز کوچک
یک چهارم لیوان نخود فرنگی
یک چهارم لیوان آب
یک عدد کوچک گوجه فرنگی
به مقدار کافی روغن نباتی مایع
به مقدار کافی نمک
طرز تهیه:
پیازرا ریزخرد کنید و درروغن تفت دهید. جگر را به آن اضافه و در کمی روغن سرخ کنید. نمک و نخود فرنگی و هویج و آب را به آن اضافه کرده، همه را با هم خوب مخلوط کنید ودرظرف را بگذارید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت کم بپزید. گوجه فرنگی های تازه را حلقه حلقه بریده با غذا سرو کنید. زیرا سرو این خوراک با سبزیهای حاوی ویتامینC موجب حفظ تیامین
( ویتامینB1) غذا می شود. مدت زمان پخت این غذا 20 دقیقه است.
نکات تغذیه ای:
خوراک جگر مملو از ویتامینA و آهن است. برای افراد کم خون غذای مناسبی است ولی اشخاصی که کلسترول خونشان بالاست، بهتر است از خوردن آن پرهیز کنند. این خوراک برای کسانی که دوره نقاهت را می گذرانند مفید است.
انرژی حاصل از این غذا برای یک نفر 305 کالری است.