ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
آموزِش پخت رولت گوشت چرخ کرده با قارچ | آموزش آشپزی
مواد لازم :
نیم کیلو گوشت دوبار چرخ شده
3 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذا خوری آرد نخودچی
3 قاشق غذا خوری روغن
100 گرم قیسی خشک
200 گرم قارچ
2 قاشق غذا خوری پیاز رنده شده
3 عدد هویج آبپز یک اندازه
2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذا خوری زرشک
به مقدار دلخواه نمک و فلفل
طرزتهیه:
قارچ را شسته و آن را حلقه حلقه می کنیم. سپس با یک قاشق غذاخوری روغن آن را تفت می دهیم، تا آب آن کشیده شود. گوشت را با پیاز، آرد نخودچی، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط کرده، خوب ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. بعد یک ورق کاغذ روغنی را روی میز پهن کرده و گوشت را به قطر 2 سانتی متر روی کاغذ پهن می کنیم و سپس قارچ را طوری روی گوشت قرار می دهیم که یک بند انگشت از کناره گوشت فاصله داشته باشد . قیسی را شسته و آن را به صورت خلال خرد می کنیم. بعد با زرشک شسته شده و کمی تفت داده شده روی قارچ می ریزیم. هویج ها را در وسط آن قرار می دهیم و گوشت را به وسیله کاغذ به صورت رولت لوله می کنیم. بعد در روغن داغ شده دور تا دور آن را سرخ می کنیم و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با 2 فنجان آب می گذاریم رولت پخته و سس آن تقریباً غلیظ شود. بعد رولت را با سس آغشته کرده و آن را در دیس قرار می دهیم با سبزیجات تزئین می کنیم.
نکات تغذیه ای:
بر اساس محاسبات کالری، انرژی است.
رولت گوشت غذایی مقوی و سرشار از ویتامین ها، املاح و پروتئین می باشد.همچنین برای میهمانی ها غذای مناسبی است.
کسانی که دچار چربی و فشار خون بالا هستند، باید در مصرف آن احتیاط کنند.
منبع:دنیای اس ام اس wWw.BsMs.orG