ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
ماکارونی با زعفران و قارچ
ماکارونی با زعفران و قارچ
مواد لازم:
ماکارونی= نصف بسته
قارچ= 8 عدد
پیازچه با ساق= 3 عدد
فلفل قرمز= 2 عدد
خامه= 3 ق س
زعفران =1 ق م
برگ اسفناج= 1 دسته
پنیر پیتزای رنده شده
روغن زیتون
نمک، فلفل سیاه ، ادویه
طرز تهیه:
ماکارونی را همراه با زعفران ونمک و روغن می جوشانیم و آبکش می کنیم. برای سس ماکارونی در ماهی تابه ای قارچهای ورقه ای را در روغن زیتون همراه با پیازچه های خرد شده و فلفل قرمز تفت می دهیم. و برگهای کم خرد شده اسفناج و نمک وفلفل سیاه و ادویه را هم اضافه می کنیم بعد از اینکه باهم پخته شدند در آخر خامه را می ریزیم وهم می زنیم. و سس آماده شده را روی ماکارونی آبکش شده می ریزیم وهنگام سرو غذا پنیر پیتزا را روی آن میریزیم.
نوش جان.