ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
گراتن مرغ
گراتن مرغ
مواد لازم:
ماکارونی= 500 گرم
مرغ پختهشده= نصف عدد
سس سفید= دو پیمانه
فلفل سیاه= یک قاشق چایخوری
کره =100 گرم
سیر =دو حبه
پنیر پیتزا= شش ورق
خامه= چهار قاشق غذاخوری
مواد سس سفید :
آرد = سه قاشق غذاخوری
کره= 100 گرم
شیر =دو پیمانه
آب مرغ = یک پیمانه
قارچ= یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه= به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را از استخوان جدا و به تکههای ریز تقسیم کرده ماکارونی را هم آبکش کنید. در ظرف مورد نظر (معمولا سوفلهخوری) 50 گرم از کره را آب کرده و یک لایه ماکارونی و یک لایه مرغ بچینید. فلفل سیاه، نمک و سیر رندهشده را روی آن بریزید و باقی کره را روی مواد داخل سوفلهخوری پخش کرده و سس سفید را روی مواد اضافه نمایید. ظرف ماکارونی را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه دم بکشد. در 10 دقیقه آخر پنیر پیتزا را روی آن بریزید.