ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
رولت لازانیا اسفناج و پنیر
رولت لازانیا اسفناج و پنیر .
مواد لازم:
روغن زیتون=یک قاشق سوپ خوری
پیاز خرد کرده =یک سوم پیمانه
سیر له شده=یک حبه
رب گوجه فرنگی = 2 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی متوسط خرد شده = دو عدد
ریحان تازه خرد شده یا نصف قاشق چای خوری ریحان خشک =یک و نیم قاشق چای خوری
شکر=یک چهارم قاشق چای خوری
نمک=کمی
فلفل سیاه= کمی
لازانیا خشک= 8 رشته
اسفناج خرد شده=300 گرم
پنیر سفید بدون چربی یا کم چربی=سه چهارم پیمانه
پنیر موتزارلا رنده شده = نصف پیمانه
پنیر پارمسان ریز رنده شده یا پودر شده = 2 قاشق سوپ خوری
ریحان تازه خرد شده یا نصف قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی=2 قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ=1 عدد
گاهی به هم میزنیم تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگیها، رب، ریحان، شکر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و میگذاریم به جوش بیاید. حرارت را کم کرده تا حدود 5 دقیقه آهسته بجوشد و به غلظت دلخواه برسد (درب ظرف را نمیگذاریم).
در این فاصله، لازانیا را طبق دستور مندرج روی پاکت پخته، داخل آبکش ریخته و با آب سرد میشویم. میگذاریم آب اضافه آن برود. برای مواد داخل رولت، آب اسفناج را گرفته و در یک کاسه متوسط پنیرها و ریحان را مخلوط میکنیم، سپس اسفناج و سفیده تخم را به آن افزوده و خوب به هم میزنیم تا یکنواخت شود.
فر را در درجه 350 فارنهایت یا 176 درجه سانتیگراد گرم کرده و در این فاصله رولتها را میپیچیم. به این ترتیب که مخلوط اسفناج را به طور یکنواخت بر روی ورقه های لازانیا قرار داده (هر ورقه 4/1 پیمانه) و ورقه را با دقت لوله میکنیم. رولتها را دو تا دو تا در ظروف کوچک مخصوص فر قرار داده، مقداری سس روی آنها ریخته و داخل فر قرار میدهیم. حدود 25 دقیقه بعد رولتها آماده هستند.